reklama 11C

Česká vítězství při čtvrtečním CSI Ranshofen

ikonka

Během čtvrtečního dne 24. dubna se dařilo české ekipě na mezinárodních skokových závodech CSI2* v Ranshofenu. Úspěchy si připsali čeští jezdci hlavně v soutěžích pro mladé koně, když si bezchybnými výkony zajistili dvě dělené první pozice…
24.05.2018 19:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V pětileté kategorii se na parkuru 100 centimetrům vysokém dostala do cíle bez trestných bodů Zuzana Zelinková společně s klisnou Indira H. Česká jezdkyně si tak dojela pro první dělenou příčku v soutěži, neboť ve zkouškách pro mladé koně rozhodovaly tento den pouze trestné body a ne čas.

Stejný styl hodnocení bylo možné vidět i na parkuru pro šestileté a sedmileté koně. Se sedmiletým Forewerem se dařilo Aleši Opatrnému. Bezchybná jízda na parkuru 125 centimetrů vysokém zajistila této české dvojici taktéž první dělené místo.

V Silver Tour při CSI2* se několik českých dvojic dostalo do cíle bez trestných bodů. Trasu parkuru s výškou překážek 130 centimetrů zajely s čistým kontem Alena Gapserl s Chacco Bellou a Nikola Bieliková v sedle klisny Vepora i valacha G-Star SL.

A právě Nikola Bieliková předvedla i nejlepší jízdu v nejtěžší soutěži čtvrtečního dne. Ve skokové zkoušce Gold Tour na jezdce čekal parkur 140 centimetrů vysoký. Česká jezdkyně Nikola Bieliková v něm sedlala koně Carthinjo a dokončila s 5 trestnými body na svém kontě.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE