reklama 11B

Sobotní česká výhra na CSN v Ebreichsdorfu

ikonka

Během sobotního dne 24. února se na skokových národních závodech v Ebreichsdorfu představilo opět mnoho českých dvojic. Nejúspěšnější českou reprezentantkou se stala ten den Mariana Michlíčková, která si dojela pro první příčku…
25.02.2018 12:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká zástupkyně Mariana Michlíčková startovala ve stupňované obtížnosti do 120 centimetrů s koněm Trischas Girl. Plný počet dobrých bodů a výborný čas 53,90 vteřiny jí nakonec zajistil poměrně se slušným náskokem vítězství. Dobře si v téže soutěži vedla i Veronika Kolářová a Magic Life, která si časem 61,21 vteřiny dojela pro čtvrtou pozici.

V téže vysoké soutěži, avšak v oddělení pro jezdce R2 a výše, získala pěkné páté místo Chantal Nová a Quissini. Elitní desítku uzavřela další česká dvojice, a to Tina Laryšová a Darling.

V nižší soutěži se dařilo ještě Alici Mrázikové, která s koněm Cupcake Girl VH Lindenhof obsadila ve stylové soutěži šestou pozici. Jednalo se o parkur s výškou překážek 105 centimetrů.

V těžších soutěžích startovala za Českou republiku Lucie Strnadlová či Vladimír Tretera. Letošní mistryně České republiky nechyběla ani na startu nejvyšší soutěže sobotního dne, což byl parkur 135 centimetrů vysoký. S koněm Labirint nakonec obsadila 14. pozici ve výsledkové listině. Do elitní dvacítky se dostal ještě na 19. místě Vladimír Tretera a Ilconter.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE