reklama 11B

Sobotní část brněnského Národního poháru ČJF

ikonka

V sobotu 21. dubna se v Brně na Panské líše uskutečnilo celkem osm drezurních soutěží. Vedle otevřených úloh se jednalo také o Národní drezurní pohár České jezdecké federace. Nejtěžší sobotní úlohou byla IM1, více startujících bylo v St. Georges…
21.04.2018 19:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Závěrečnou úlohou sobotního dne byla Intermediate A (2018), která však měla jediného účastníka. Jednalo se o Denisu Valentovou s koněm Beau van den Zelm, kterou rozhodčí ohodnotili 65,294 %. Tato soutěž byla v rámci Národního drezurního poháru ČJF vypsána v rámci střední rundy.

Celkem dvanáct startujících však měla předešlá soutěž, a to úloha St. Georges (2018). Tato úloha se zároveň počítala do žebříčku mladým jezdcům a také startujícím v rámci malé rundy. Nejlepší výkon podala Ida Vavříková a Fürst Romantico, když obdržela 66,715 %.

Druhý nejlepší výkon ukázala slovenská zástupkyně Kristína Flaková, která sedlala koně Conversano VI-47. Tato dvojice si připsala na konto 65,539 %. Třetí nejlepší výsledek se podařil Petře Balnarové s koněm Finch Brano Group. Za svoji jízdu získala 64,558 %.

Drezurní dění na Panské líše v Brně pokračuje nedělním dnem. Tentokrát se jezdci představí v celkem sedmi drezurních úlohách. Tři přitom budou pro jezdce zároveň kvalifikační do Národního drezurního poháru ČJF.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, voz odkaz níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE