reklama 11B

Sobotní U25 při ČSP v Ostravě pro Strnadlovou

Vrcholem sobotního programu závodů Českého skokového poháru v Ostravě Staré Bělé byla soutěž stupně ST* (Memoriál plk. Jana Havla). V oddělení pro jezdce do 25 let nenašla přemožitele Lucie Strnadlová s Carinou 6. Jako jediná dokončila čistě...
14.05.2016 21:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Lucie Strnadlová na archivním snímku z OstravyIlustrační foto Kateřina Návojová
 
Se 4 trestnými body skončil na druhém místě Jan Zwinger s Al Granou. Taktéž s jednou chybou dokončil Michal Žilinský s Caipirinhou 1, ale jeho čas byl o více jak dvě sekundy pomalejší. Ostatní účastníci chybovali nejméně třikrát.
 
V otevřené části soutěže dokonce došlo na rozeskakování – a to mezi dvěma jezdci. Marek Klus s Vanillou 2 ovšem rozeskakování nedokončil, a tak se vítězem stal Jan Studnička, který s Datasys Djumper zopakoval i v závěrečné části soutěže bezchybný výkon. Marek Klus osadil nejen druhé místo, ale i to třetítentokrát se Sabeliusem. S ním jednou chyboval v základním parkuru. Jednu chybu udělal i Jiří Hruška s Acoradií-MX i2M, ale jel o poznání pomaleji.
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže. Nezapomeňte sledovat nedělní on-line přenos, jenž začíná již v 8.55 hodin a poběží až do konce sportovního programu. Začátek Velké ceny Ostravy je plánován na 15. hodinu!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE