reklama 11C

Sobotní STP při Pony Weekend pro Táboříkovou

ikonka

V sobotu 12. května se v Martinicích u Březnice uskutečnil první ze dvou závodních dnů, které jsou vyhrazeny výhradně jezdcům na pony. O závěr sobotního dne se postarala skoková soutěž STP, v níž zcela suverénně nenašla přemožitele Jana Táboříková...
13.05.2018 08:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na jezdce čekalo během sobotního dne celkem pět soutěží. Tou nejvyšší byl parkur stupně STP, který byl hodnocen na čas. Zcela s přehledem si pro první místo dojela Jana Táboříková, která sedlala klisnu Kara 261. Jejich čas v cíli byl 57,72 vteřiny, což znamenalo o zhruba šest vteřin rychlejší jízdu než v případě druhé Barbory Moulisové. Tato jezdkyně sedlala poníka Darinka 2.

Elitní trio pak doplnila Klára Hlaváčková a Sam 19. Ta zaostala za druhou příčkou zhruba 2,5 vteřiny. Naopak mezi třetí a čtvrtou pozicí byl již rozdíl v řádu desetin vteřiny.

Stejnou vítězku měla i předešlá soutěž SP, v níž se opět z vítězství radovala Jana Táboříková a Kara 261. V tomto případě se však velice přiblížil Viktor Skutecký a Don Piro, který zaostal méně než půl vteřiny za vítězkou. Získal tak zaslouženě druhé místo.

Nedělní den uzavře opět soutěž STP.

 

Stránky pořadatele naleznete ZDE. Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE