reklama 11A

Sobotní ST v Olomouci pro Slovenku Hatalovou

ikonka

V rámci sobotního dne 8. září se při skokových závodech Ceny Olmouckého kraje skákalo v areálu ESC Olomouc do soutěže stupně ST*. V této zkoušce hodnocené na čas se nakonec nejvíce dařilo slovenské dvojici Táňa Hatalová a Eldorado….
08.09.2018 19:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejtěžší parkur sobotního dne překonalo celkem pět dvojic bezchybně. O pořadí na prvním a druhém místě nakonec rozhodla pouhá jedna setina sekundy. O tak malý rozdíl byla v cíli nakonec rychlejší Táňa Hatalová s Eldoradem, která reprezentuje Slovensko. Těsně druhou příčku pro sebe získala Klára Dostálová, která sedlala Manu 3. Elitní trio pak uzavřela domácí dvojice Radovan Cibere a Floris 1. Tam již bylo možné vidět větší časový rozdíl.

O více jak vteřinu rychlejší jízdu než vítězka předvedl Ladislav Vachutka s Vanillou Rose-H. jedna chyba ho však nakonec zařadila na šesté místo konečného pořadí.

Druhou nejvyšší soutěží sobotního dne byl bohatě obsazený parkur S*, který se jel s návazným rozeskakováním. Pro vítězství si dojel Marek Hentšel s koněm Zeta 2. Se svými dvěma svěřenci ho pak následoval Vladimír Tretera. Tomu se dařilo s Gangsterem V/H i Expensive.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE