reklama 11A

Sobotní CDI-W v Neumünsteru pro domácí

ikonka

Během sobotního dne 17. února se v německém Neumünsteru uskutečnila vedle skokového programu také drezurní soutěž jedoucí se v rámci Světového poháru. V úloze Grand Prix při CDI-W se nakonec z vítězství radovala Helen Langehanenberg…
17.02.2018 19:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V rámci sobotního drezurní soutěže Grand Prix, která byla zároveň kvalifikací do nedělní soutěže při CDI-W, se nejlépe představily domácí zástupkyně. Ty si mezi sebou rozdělily dvě nejvyšší příčky. Nejlepší hodnocení si nakonec připsala Helen Langehanenberg, která sedlala koně Damsey FRH. Od rozhodčích dostala nejvyšší hodnocení v podobě 78,043 %. To znamenalo náskok větší než jedno procento na nejbližší soupeřku.

I druhou příčku nakonec získala německá jezdkyně, a to Dorothee Schneider. Tato Němka v soutěži prezentovala koně Sammy Davis junior a její výkon ohodnotili rozhodčí v podobě 76,739 %.

Z třetí pozice se nakonec radoval zhruba s dvouprocentním rozestupem dánský zástupce. Daniel Bachmann Andersen se v této soutěži představil s koněm Blue Hors Zack a získal celkem 74,739 %.

V neděli se uskuteční soutěž Světového poháru Grand Prix Kür. Začátek je stanoven na 10:00 hodin a představit by se mělo celkem 15 startujících. Až v samém závěru se představí tři německé dvojice. Vedle těch dvou zmíněných ještě Fabienne Lütkemeier a Fabregaz.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE