reklama 11A

Skřivan vítězem sobotního ST při ČSP v Litomyšli

Sobotní program pátého kola Českého skokového poháru 2015 v Litomyšli vyvrcholil generálkou na nedělní Velkou cenu, která se jela na stupni ST**. I přes velmi horké počasí dokončilo 12 dvojic bez penalizace. Vítězství vybojoval domácí Jiří Skřivan...
06.06.2015 19:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Jiří Skřivan zvítězil v sobotní soutěži ST**. Prolomí smůlu sobotních vítězů a vyhraje i ve Velké ceně? Uvidíme zítra! Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Ten v sedle klisny Lavally byl mezi osmi účastníky, jimž se podařilo překonat bez chyby i rozeskakování, nejrychlejší a zaslouženě zvítězil. Na druhého Jiřího Hrušku s Acoradií-MX i2M měl ovšem náskok pouhé 4 setiny sekuny!
 
Nebýt zaváhání v rozeskakování, zvítězil by Martin Řezníček se Sabeliusem. Ten totiž byl ještě o 2 sekundy rychleji v cíli, než Jiří Skřivan. Čtyři trestné body za shození ho ovšem odsunulyna 9. pozici.  Obdobnou situaci zažil Martin Řezníček i s klisnou Le Carelou. I ta měla kratší čas, než vítězná dvojice, ale bohužel ani ona se v rozeskakování neubránila jedné chybě.
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže. Nedělní program můžete sledovat již od brzkých ranních hodin živě na www.equitv.cz!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE