reklama 11A

Setkání vítězů Velké pardubické už je tradicí

ikonka

Stalo se už tradicí, že se v rámci dostihového mítinku potkávají vítězové uplynulých ročníků Velké pardubické. Dostihový spolek a.s. je pravidelně zve na neformální setkání. To letošní se uskuteční při přílěžitosto I. kvalifikace na VP.
16.05.2018 16:00  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Dostihový spolek a.s. pravidelně zve vítěze Velké pardubické na neformální setkání v Dostihové kavárně s nejkrásnějším výhledem na dráhu, na které jezdci sbírali své úspěchy. Letošní setkání se uskuteční při I. kvalifikaci na 128. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou. 
 
Kromě vítězů Velké pardubické se neformálního setkání zúčastní také majitelé a trenéři vítězných koní. Pravidelnými hosty jsou například nejmladší vítěz Velké pardubické, dnes už jednaosmdesátiletý Josef Vavroušek. Zvítězil v roce 1956 v sedle Letce v době, kdy mu bylo pouhých 19 let. Potkat by se mohli také Libor Štencl, Petr Vozáb, František Vítek, Václav Chaloupka a legenda Velké pardubické, osminásobný vítěz a trenér Josef Váňa.
 
„Pro mě jsou Pardubice druhý domov. Strávil jsem tu velkou část svého života. Kdysi před Velkou, když to ještě bylo setkání socialistických států, jsme tu jako státní reprezentace byli třeba i šest týdnů předem. Na Pardubice mám krásné vzpomínky,“ řekl při loňském setkání čtyřnásobný vítěz Velké pardubické Václav Chaloupka. Pozvánku dostávají samozřejmě i vítězové posledních ročníků Velké pardubické Jan Kratochvíl, Jan Faltejsek, Pavel Kašný, Josef Bartoš, Dušan Andrés a další. 
 
„Ze setkání vítězů se stala příjemná tradice. Je mi ctí se s legendami Velké pardubické potkávat a naslouchat jejich vyprávění, ale i připomínkám. Věnovat jim permanentky na dostihovou sezonu je jen pouhých maličkostí, kterou jim můžeme poděkovat za výbornou prezentaci Velké pardubické,“ komentuje setkání místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba. 
 
Zdroj: tisková zpráva DS



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE