reklama 11C

Seniorské zlato ve všestrannosti obájil Pokorný

Pro zlatou medaili na mistrovství České republiky ve všestrannosti konané v Borové si nakonec dojel v neděli 20. září Robert Pokorný. Do parkuru nastupoval s Rodeo Au Heup z druhé pozice, jako jediný však nechyboval, což mu zajistilo vítězství…
20.09.2015 20:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nedělní parkurrámci seniorského mistrovství na úrovni CIC2* zamíchal pořadím a téměř všichni jezdci přidali na své konto další trestné body. Jako jediný zajel bez shození Robert Pokorný a Rodeo Au Heup, což dvojici právem vyneslo na první místo, a tedy i přineslo obhajobu loňského titulu. Stříbro získal výborným krosem Petr Veselovský a Veles a elitní trio uzavřel Jan Holec a Tasznik. Rozestupyelitní trojce však byly poměrně veliké.

Dále se konala dvě mistrovství České republiky pro pony jezdce. V mladší kategorii do 13 let se na stupni ZL nejvíce dařilo Julii Páskové s Golden Rebekou. Mezi staršími jezdci, kteří bojovali na stupni L, předvedla nejlepší výkon Vendula Chrásková a Pírko. Medaile si rozdělovali i mladí jezdci. Pro vítězství si dojela domácí dvojice Barbora Kamírová a Christo 1, kteří si díky dobrým výsledkůmdrezuře a krosu mohli dovolit i chyby na parkuru. Nakonec si na konto připsali jedno shození.

Kompletní výsledky i otevřených soutěží naleznetezáznamu, viz odkaz níže




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE