reklama 11B

Sedmé místo Zelinkové v Grand Prix v Paderbornu

ikonka

V německém Paderbornu vrcholily v neděli 9. září mezinárodní skokové závody CSI3*. V nejtěžší soutěži Grand Prix jsme měli na startu také jednu českou jezdkyni. Zuzana Zelinková podala v sedle Caleriho II velice vydařený výkon a skončila sedmá…
09.09.2018 18:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká jezdkyně Zuzana Zelinková se představila v nejtěžší soutěži mezinárodních závodů CSI3* v Paderbornu v sedle Caleriho II. Na náročném parkuru 155 centimetrů vysokém si vedla velice dobře a po bezchybném výkonu postoupila také do druhého kola. V něm se nakonec představilo třináct dvojic.

Druhé kolo bylo nejen technicky náročné, pro jezdce byl připraven také poměrně těsný časový limit. Česká dvojice si i napodruhé vedla skvěle a prošla parkurem opět bez chyb na překážkách. Tentokrát však inkasovala jeden trestný bod právě za překročený čas. To nakonec stačilo na pěkné sedmé místo konečného pořadí. S nulou na kontě dokončilo tuto dvoukolou skokovou zkoušku celkem pět účastníků.

Zuzanu Zelinkovou i Romana Ducháče jsme mohli v neděli vidět ještě na startu finále Medium Tour. Na parkuru 145 centimetrů vysokém se do druhé fáze probojoval pouze Roman Ducháč. S Dreamerem 47 pak inkasoval 8 trestných bodů, což na přední příčky nestačilo.

 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE