reklama 11D

Šampionát arabských koní Prague Intercup 2012

Ve dnech 1. a 2. září 2012 se v Praze na Císařském ostrově uskuteční již XI. Národní šampionát a zároveň III. ročník mezinárodního šampionátu plnokrevných arabských koní Prague Intercup. Tradičně se bude jednat o skvělou show!...
27.08.2012 09:06  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Díky vysoké kvalitě předchozích dvou ročníků výstavy ho letos zaštítil ministr zemědělství Ing. Petr Bendl
 
Foto Renáta Kolářová
 
Soutěže začínají vždy v deset hodin, v sobotu budou nejprve uděleny šampionské tituly českým koním a následně bude zahájen Prague Intercup. Výstava následně pokračuje i v pozdních večerních hodinách - od 20 hodin proběhne premiérově Prague European Cup, což je soutěž pouze pro evropské koně (z chovu i majetku), kteří budou soutěžit o zajímavé finanční odměny. Oceněno bude pět nejlepších koní
 
V neděli se pak rozhodne o titulech pro zahraniční koně. Český národní šampionát bude posuzovat porota ve složení Anna Stojanowska z Polska, Tommy Husebey z Norska a Scott Benjamin z Kanady. Prague Intercup budou posuzovat: Ann Nordén ze Švédska, Claudia Darius z Německa, Marianne Tengstedt z Dánska a Gianmarco Aragno z Itálie. Kromě šampionských titulů budou udělena i speciální ocenění, které získá kůň s nejvyšším bodovým ohodnocením z celé soutěže, Nejlepší kůň z egyptských linií nebo Nejlepší český kůň. 
 
Předpokládaný konec v neděli je kolem 18 hodiny vzhledem k vysokému počtu přihlášených koní (80!). Po oba dva dny je pro diváky připraven bohatý doprovodný program i občerstvení, budou moci i ochutnat pravý marocký čaj či pokrmy. Nenechte si ujít fantastickou atmosféru a špičkové koně, za kterými byste jinak museli do zahraničí! Srdečně vás zve pořadatel - ACHPAK ČR.
 
Loňský ročník si můžete připomenout buďto ve fotogalerii ZDE, nebo ve videoreportáži EquiTV, kterou najdete POD TÍMTO ODKAZEM. EquiTV u toho nebude chybět ani tentokrát – chystáme pro vás velké překvapení, o němž se dozvíte již v nejbližších dnech!
 
Připravila Renáta Kolářová



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE