reklama 11B

Sameh El Dahan vítězem Grand Prix v La Coruni

ikonka

Poměrně překvapivé výsledky přinesla Grand Prix v La Coruni, která uzavírala sobotního závodní program. Dne 9. prosince si totiž po rozeskakování dojel pro první místo egyptský zástupce Sameh El Danah, který porazila Carlose Enriqua Lopeze Lizaraza…
10.12.2017 11:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Sobotní Grand Prix s výškou překážek 160 centimetrů absolvovalo celkem přes 40 jezdců, nicméně poměrně mnoho soutěž nedokončilo. A do rozeskakování postoupily pouhé tři dvojice. Všichni tři účastníci pak zopakovali bezchybnou jízdu i v rozeskakování a o pořadí rozhodoval dosažený čas.

Nejrychleji si s trasou rozeskakování poradil egyptský zástupce Sameh El Danah, a to s koněm Suma´s Zorro. Společně dokončili v čase 33,61 vteřiny. Pro druhu pozici si dojel Kolumbijec Carlos Enrique Lope Lizarazo, a to s koněm Cuplandra. Ti potřebovali k překonání 34,00 vteřiny. Elitní trio pak uzavřel belgický reprezentant Jos Verlooy  s koněm Igor.

Mnoho úspěšných jezdců tentokrát zůstalo za branami rozeskakování, a to ať již Francouz Julien Epaillard, tak i němečtí zástupci Felix Hassmann, Marcus Ehning, Daniel Deusser či Ludger Beerbaum.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE