reklama 11A

Páteční závěr v La Coruni pro Van der Vleutena

ikonka

Na závěr pátečního dne 8. prosince se v La Coruni při CSI5* uskutečnila skoková soutěž 150 centimetrů vysoká. S rozeskakováním si nejlépe poradili holandští zástupci, kteří obsadili dvě nejvyšší příčky. Vítězství získal Maikel van der Vleuten...
09.12.2017 10:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Maikel van der Vleuten sedlal na parkuru koně Salomon a pro vítězství si dojel se slušným náskokem. Jako jediný se totiž dostal pod hranici 35 vteřin a v cíli byl o více jak vteřinu rychleji než jeho krajan Leopold van Asten. Ten si s VDL Groep Miss Untouchable zajistil konečné druhé místo.

Opět se zhruba vteřinovým rozdílem si svým výkonem dojel pro třetí pozici německý reprezentant Ludger Beerbaum. Ten absolvoval připravenou trasu parkuru společně s klisnou Chiara. Do elitní pětice se dostal také jeden Španěl, a to Eduard Alvarez Aznar. S koněm Rokfeller de Pleville Bois Mar skončil na konečné čtvrté pozici.

Do rozeskakování postoupilo celkem deset dvojic, z čehož hned sedm účastníků zopakovalo bezchybnou jízdu i napodruhé.

Sobotním vrcholem bude Grand Prix, která se pojede na parkuru 160 centimetrů vysokém. I zde bude o vítězi rozhodovat jedno rozeskakování.  Zahájena bude v 20:30 hodin.

 Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE