reklama 11C

Rozeskakování finále Platinum Tour s dvěma Čechy

Třetím dnem pokračují v Šamoríně závody kategorie CSI3*. Vše se schyluje ke dvěma vrcholům, nedělní Grand Prix a zejména k soutěži družstev, která je přímou kvalifikací na OH do Ria. V sobotu 1. 8. vrcholila Platinum Tour, a Čechům se dařilo.
01.08.2015 19:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jiří Hruška a Aristo Z dokončili finále Platinum Tour na čtvrté příčce. Foto v galerii: Josef Malinovský

Parkur s překážkami do 145 cm dokázalo překonat bez chyb jedenáct dvojic, mezi nimi Jiří Hruška s Aristem Z a Zuzana Zelinková s Luka´s Ninjou. Oba tak postoupili do rozeskakování. Dvojice Jiří Hruška a Aristo Z zopakovala nulu ze základního kola a radovala se ze čtvrtého místa. Zuzana Zelinková s Luka´s Ninjou v rozeskakování jednou chybovala, což stačilo na devátou příčku. Vítězkou finále Platinum Tour se stala Ukrajinka Katharina Offel na Zipper, která jediná dokázala stlačit čas rozeskakování po 40 sekund. Druhý dojel Geoffroy De Coligny s Qaid Louviere a třetí skončil domácí Bronislav Chudyba na Angelotti
 
Sobotní soutěž v rámci Gold Tour vyhrála Slovinka Lidija Grum s LG Balladora, která zajela bezchybné a nejrychlejší rozeskakování. Z českých dvojic byl nejlepší Ondřej Zvára na Quimerovi M, který také nechyboval ani v základní části, ani v rozeskakování a s časem 34,16 dojel dvanáctý.
 
Sledujte online vysílání ZDE
 
Více najdete i na webu pořadatele ZDE a v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE