reklama 11A

Roupov zažil druhé kolo Silverstone Western Cupu

Další kolo série závodů Silverstone Western Cup 2015 proběhlo v sobotu 9. května na Galloway farmě v Roupově u Plzně. Diváci viděli soutěžit v cuttingu i kategorii working cow horse špičkové české i zahraniční dvojice.
11.05.2015 15:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vítězka kategorie Rookie Cutting Sasha Schwind a Pistols Little Oak           FotoVěra Marková

Větší část soboty byla věnována soutěžím v rámci Grass Roots Cutting. V kategorii Open  zvítězil Karel Spáčil s CD Of The Year, mezi startujícími v Non Pro Cutting, kde se sešla nejpočetnější konkurence 13 dvojic, to byl Milan Klimčík a First Smart Pep. Vítězkou soutěže Limited 15.000 je Julie Selicharová na Boogie Boon. Bodové rozdíly byly všude velmi těsné, největší odstup zaznamenala soutěž Amateur Cutting, kde s rozdílem 6 bodů vyhrál Zoltan Vizi s EG Leanin Sylvester a dále soutěž Rookie Cutting kde první místo obsadila Sasha Schwind s Pistols Little Oak. 
 
Odpoledne pak patřilo disciplíně working cow horses. V Open Bridle nenašel přemožitele Václav Vacík s MA Starfighter, stejně jako v soutěži Non Pro Bridle. Novice Horse Open pak ovládl Peter Kun a Red Pep Whiz. Sobotní show se bude také věnovat jeden z příštích Jezdeckých magazínů a přineseme vám také videreportáž
 
Více informací a podrobné výsledky najdete na www.silverstone-westerncup.com



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE