reklama 11D

Robert Pokorný úspěšný na CNC ve Facimiechu

Na národní závody ve všestrannosti si Robert Pokorný vzal do polského Facimiechu tři svěřence. Ve dnech 4. – 6. září se se mu dařilo především s Rodeo Au Heup, s nímž dokončil v CNC1* druhý. Za 14 dní v Borové s ním bude obhajovat i titul mistra ČR…
07.09.2015 14:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Robert Pokorný a Rodeo Au Heup. Ilustarční foto Kateřina Návojová

 

Robert Pokorný přijel do Facimiechu se třemi svěřenci, přičemž se dvěma se účastnil nejvyšší soutěže CNC1*. Úspěšnější bylkoněm Rodeo Au Heup, s nímž se mohl radovatdruhé příčky. Během tří disciplín si na konto připsali pouze 44,5 trestných bodů. Ty navíc inkasovali pouzedrezuře, neboť terénní jízdou i parkurem prošli bez dalšího zatížení svého konta. A právětímto koněm se Robert Pokorný pokusí za 14 dní, ve dnech 18. – 20. září, obhájitBorové titul mistra České republiky. Ten loni získalHumpolci.

Robert Pokorný bylCNC1* úspěšný i se svým druhým koněm Graf Reinette. Výsledek 49,4 trestných bodů jim stačil na konečnou šestou příčku. I v tomto případě si jezdec odnesl trestné body pouzedrezurní zkoušky. Na parkuru anikrosu nechybovali.

Jeho třetím koněm byla pětiletá klisna Floor, s níž se účastnil polské úrovně L. Na drezuře obdrželi 54,2 trestných bodů a to byl i zároveň konečný výsledek. Ten jim stačil na pěkné třetí místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE