reklama 11B

Rekordní účast na ČDP Ptýrov s více než 250 starty

Po uzávěrkách přihlášek je již nyní jasné, že druhé kolo ČDP v jezdeckém areálu Farma Ptýrov bude velmi atraktivní akcí. Vysoké počty přihlášených dvojic překonaly loňské číslo a v tomto ročníku se počty startů pohybují okolo 280 za celé závody...
14.05.2014 13:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Největší počet je očekáván v sobotu, kdy se všechny soutěže budou odehrávat současně na dvou obdélnících, a startů je aktuálně očekáváno více než 120.
 
Hojná účast je v soutěžích všech obtížností, a to samozřejmě i v těch, které jsou kvalifikační do seriálu Český drezurní pohárkategorie Belzet Cup, Equiservis Cup, Beckmann Trophy Junior a FITMIN TROPHY pony. Mezi soutěžícími uvidíme téměř všechny, kteří výrazně promluvili do pořadí seriálů v loňském roce, někteří již postoupili do vyšší kategorie. Zajímavá bude určitě i účast dvojic, které nebývají v rámci pohárových bojů časté.
 
Diváci jsou zajisté zvědaví především na kategorii nejvyšší obtížnostiBelzet Cup, a to pak na nedělní obtížnost stupně T – IM1. Můžeme očekávat opravdu atraktivní podívanou, neboť v tuto chvíli je přihlášeno 17 dvojic, mezi kterými nechybí se svými nejlepšími koňmi Šárka Charvátová, Hana Vašáryová, Adéla Neumannová, Roman Bravenec či Alena Zeusová. Divácký zážitek pak znásobí soutěž na hudbu IMv, kde mezi aktuálně šesti přihlášenými dvojicemi nechybí ani loňská vítězka Miroslava Šlamborová.
 
Hlavním přáním pořadatele je nyní příznivé počasí, které by podpořilo tuto zajímavou akci a hojnou účast i ze strany diváků.
 
Další informace na www.farmaptyrov.cz. Veškeré informace k Českému drezurnímu poháru 2014, aktuální rozpisy a výsledky najdete na www.ceskydrezurnipohar.cz



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE