reklama 11B

První kolo GCL Vanskenswaard pro Hamburg Diamonds

Jediný tým dokončil bezchybně v pátek 11. srpna první kolo v rámci Global Champions League ve Valkenswaardu. V barvách Hamburg Diamons si dojeli pro vítězství Belgičan Jos Veerloy spolu s nizozemským reprezentantem Harrie Smoldersem…
12.08.2017 08:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: GCL / Stefano Grasso

Uliano Vezanni nastavil pro první kolo Global Champions League ve Valkenswaardu plynulý kurz přičemž plně využil rozsáhlé písčité kolbiště.

Jako jediný dokázali překonat bezchybně náročný parkur s výškou překážek 150/155 cm jezdci v barvách týmu Hamburg Diamonds, a to belgický reprezentant Jos Veerloy v sedle Igora a v současné době vedoucí jezdec GCT Herrie Smolders (NED) spolu s Capital Colrando.

Na stříbrnou příčku zahajovacího kola se postavil tým Berlin Lions s jedním trestným bodem, který inkasovala česká reprezentantka Anna Kellnerová a Giljandro van den Bosrand. Její týmový kolega Max Kühner (AUS) spolu s Ascalanem dokončili bezchybně.

Tři týmy postupují do sobotní zkoušky s jednou chybou. Výsledek Cascais Charms ve složení Carlos Enrique Lopez Lizarazo a Andreas Kreuzer stačil na třetí místo výsledkové listiny. Za ně se postavil po dvanácti zastávkách GCL vedoucí domácí tým Valkenswaard United, kde odstartoval Alberto Zorzi a Marcus Ehning. Elitní pětku doplnilo družstvo Madrid In Motion s výkony Maikela van der Vleuten a Leopold van Asten.

Zdroj: tisková zpráva GCL




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE