reklama 11B

Proč pečlivě zadávat závody na Jezdci.cz

Možnost zdarma oslovit a pravidelně informovat úzce zaměřenou cílovou skupinu...
09.10.2010 10:48  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Web Jezdci.cz vám nabízí možnost zcela zdarma oslovit a pravidelně informovat úzce zaměřenou cílovou skupinu čtenářů (tj. aktivních jezdců) o vámi pořádaných jezdeckých závodech.
S předstihem můžete zadat rozpis závodů a pokud jste zaregistrováni jako „pořadatel“ (žádejte u provozovatele webu), tak také aktivovat on-line přihlášku. Informace o nově zadaném záznamu přijde všem registrovaným uživatelům, kteří požadují zasílat informace o dané disciplíně a z daného regionu (kraje), čímž si zvyšujete možnost hojné účasti jezdců.
Navíc vám díky jednoduchému on-line formuláři budou přihlášky chodit přehledně a kompletně vyplněné. V termínu uzávěrky můžete jednoduše on-line přihlášku opět deaktivovat.
Následně k záznamu lze přidat jednotlivé soutěže s možností vložení souborů s plánkem trati, předběžnými startovními listinami či výsledky (vše je možné kdykoliv snadno aktualizovat). Též můžete přidat odkazy na on-line výsledky, resp. fotogalerie nebo videa z průběhu soutěží.
Ke každému záznamu máte možnost přiřadit až dva další spoluautory, a tak základní informace zvládne zadat sám pořadatel, zatímco vkládáním startovních listin a výsledků může pověřit přímo jejich zpracovatele, příp. jinou osobu.
Nejen účastníci vašich závodů, ale i diváci tímto získají kompletní informační servis, který je navíc zcela přehledný a snadno dohledatelný.
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE