reklama 11C

Proč a jak se ZDARMA registrovat?

Proč a jak se ZDARMA registrovat na webu Jezdci.cz? Máme pro vás odpověď!
12.03.2011 21:52  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Proč se registrovat na webu Jezdci.cz?
Pokud se zaregistrujete na webu Jezdci.cz, získáte tím nejen možnost zadávat záznamy o jezdeckých závodech, ale také můžete u jednotlivých záznamů vkládat diskusní příspěvky.
Hlavní výhodou registrace je však příležitost získávání informačních e-mailů o nově vložených záznamech z disciplín a regionů (krajů), o něž se zajímáte. Pokud se rozhodnete konkrétních závodů zúčastnit (ať již jako závodník, či divák), můžete u daného záznamu zažádat o zasílání informací o jeho aktualizaci. Ihned se tak dozvíte, že byly vloženy startovní, resp. výsledkové listiny, fotografie, video apod.

VEŠKERÉ TYTO SLUŽBY JSOU POSKYTOVÁNY ZDARMA!

Jak se registrovat na webu Jezdci.cz?
Klikněte v záhlaví webu na „přihlásit se“. Pokračujte odkazem na „nová registrace“ a vyplňte všechny povinné údaje označené červenou hvězdičkou. Velmi pečlivě zadávejte jak login – tj. přihlašovací jméno (v budoucnu již není možné měnit), tak e-mailovou adresu, na níž vám bude vygenerováno heslo. To doporučujeme ihned po obdržení změnit na vámi dobře zapamatovatelné (po přihlášení do systému klikněte na odkaz „změnit heslo“).
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE