reklama 11A

Pro trojanovické auto si dojel opět Igor Šulek

Stejně jako loňský rok, i tentokrát se v soutěži, kde bylo hlavní cenou auto, nejvíce dařilo slovenskému jezdci Igoru Šulkovi. S koněm Wavo Lampard zvítězil v sobotu 9. srpna v hlavní soutěži Ford Cupu v Trojanovicích a získal nový automobil…
09.08.2015 23:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Kvalitní startovní pole se sešlo na startu soutěže S** jedoucí se v neděli jako závěrečná soutěž při Ford Cupu 2015. Lákadlem byla první cena, kterou byl automobil Autokora top. V soutěžifinále se nakonec stejně jako loni radovalprvní příčky Igor Šulek, tentokrátkoněm Wavo Lampard. Přitom hned třem jezdcům se podařilo dokončit finálelepším čase než vítěz, o hlavní cenu je však připravila jedna chyba. To byl případ Tiny ŠálkovéDigerem, Marka Kluse s Le Carelou i Dominiky Hrubešové s Rain Manem.

O elitní trojici se tak postarali bezchybní jezdcizákladním kole i finále. Druhý nejlepší výkon předvedla Lucie StrnadlováCarinou 6 před Ninou KaločovouJacampem. Rozdíl mezi první a druhou příčkou však byl více jak půldruhé vteřiny.  Do finále nastoupilo 19 dvojic.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE