reklama 11C

Při výběru k plemenitbě v CS se představí 15 koní

Ve dnech 18. a 19. listopadu proběhne v Mněticích šestnáctý ročník výběru hřebců do plemenitby v rámci plemenné knihy slovenského teplokrevníka. Zveřejněn byl katalog, v kterém je celkem deset koní pro výběr a pět koní po 80denním testu.
15.11.2016 16:17  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A

 

V Mněticích se během dvou dnů představí celkem patnáct koní. Šest mladých hřebci narozených v roce 2014 a čtyři starší hřebci jsou přihlášeni do samotného výběru.
 
Dále uvidí návštěvníci pět hřebců, kteří po 80denním testu předvedou drezurní úlohu a parkur.
 
Mezi dvouletými jsou čtyři adepti, kteří se účastnili předvýběru do plemenitby plemenné knihy českého teplokrevníka 11. a 12. listopadu v Herouticích. Jsou to Armani (o: Quintero´s Cassini), Capibara (o: Clarcon), Jaguar (o: I ´m Special de Muze) a Pacific (o: Puerto Rico). Dále jsou přihlášení Joplin po Eldorado van de Zeshoek a Royal Horla Z po hřebci Royal Feu.
 
Ve starší skupině jsou čtyři hřebci na výběr do plemenitby. Cachas (po Cachas), Lupo (o: Amor), Przedswit Lístek (po Przedswit Klam) a Šípek (po Beethowen).
 
Z důvodu menšího počtu přihlášených koní doplnil pořadatel program o předvedení pěti koní po 80denním testu. Jsou to: Balcamor, Dartoni, Esman, Chart Noir JW a Karachi From Second Life Z.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE