reklama 11C

Při Zduchovice Indoor Tour se dařilo Krulichové

Domácí jezdkyně Michaela Krulichová byla úspěšná během sobotního závodního programu dne 27. února ve Zduchovicích. Během dalšího kola zduchovické Indoor Tour totiž nenašla přemožitele hned ve dvou soutěžích. V té nejvyšší sedlala koně Cardinal 3…
27.02.2016 21:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Michaela Krulichová byla jedinou bezchybnou jezdkyní závěrečné soutěže S*, a tak o jejím vítězství nebylo pochyb nehledě na dosažený čas. I další dvě příčky obsadil domácí jezdec, tentokrát Josef Lánskýkoňmi Honfleur vd Brandewijnhoeve a Jerco.

předešlé soutěži L* hodnocené na čas si pro první příčku dojela opět Michaela Krulichová, tentokrátkoněm Carcasone. Do elitní trojice se dále probojoval Jiří Luža s koněm Caprus a Denisa VegrichtováGarfieldem 4. Tato mělnická jezdkyně zároveň ovládla soutěž ZL.

devíti sobotních soutěží byly čtyři určené pony jezdcům. I ti bojovali po stupeň S, respektive SP. Zde po rozeskakování tří dvojic zvítězila Eliška Hasnédlová a Carry 2 před Alenou KozojedovouBeruškou 4 a Terezou SvobodovouBeauy 3. Naopak soutěž LP se hodnotila na čas. Nejlepší výkon podala Kateřina Šimková a Landos 1.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Tamtéž jsou i startovní listiny na neděli. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE