reklama 11D

Představení překližkových přívěsů

V minulém článku jsme si řekli o možnostech, jak můžeme přepravovat naše koně. Vše, čím můžete koně bezpečně převážet, si můžete pořídit v CENTRU PŘÍVĚSŮ na Mělníku. Naleznete tam nejen porovnání jednotlivých značek WÖRMANN, HUMBAUR a THEAULT, ale…
24.02.2012 07:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

…je možno si přívěs buď objednat, nebo přímo ihned odvézt včetně platného VTP. Dále pak firma řeší i další záruční i pozáruční servis přívěsů.
 
Jak jsme si již řekli, v nabídce firmy paní Vladimíry Kozákové jsou přívěsy pro jednoho, dva a tři koně, navíc i autopřepravníky a kamiony.
 
 

Porovnání materiálů, zajištění kvality pro mnoho let

Firma CENTRUM PŘÍVĚSŮ v Mělníku nabízí přívěsy pro koně v překližkovém provedení s laminátovou střechou, přívěsy celolaminátové a přívěsy celohliníkové. Vzhledem k tomu, že výběr je opravdu pestrý, nechte si tedy doporučit.
 
 

Přívěsy koním a jejich lidem na míru

Přívěsy překližkové, které se převážně nabízí v provedení s laminátovou střechou, jsou ekonomicky nejzajímavější kategorií nabízených přívěsů pro koně. Jsou využívány skupinou zákazníků, kteří chtějí kvalitu za rozumnou cenu, jsou oblíbené mezi chovateli koní a mezi jezdci, co preferují praktické provedení přívěsu.
 
Překližkové přívěsy německých značek WÖRMANN a HUMBAUR jsou doplněny vždy laminátovou střechou s tónovanými, polohovatelnými okénky. Vždy je přívěs vybaven nástupní rampou s délkou 150 cm. Stěny přívěsů jsou kryté foliemi, jedná se o dobré zakonzervování povrchu vůči povětrnostním vlivům a vlhkosti a toto je vždy spojené s barevnou povrchovou úpravou. Interiér je bílý, z důvodu optické prostornosti přívěsu, vnější stěny jsou pak barevné dle modelu, u některých je možnost výběru až ze 4 barev folie.
 
U přívěsů jsou vždy velké vstupní dveře ke koním, překližková podlaha VŽDY z jednoho kusu, krytá protiskluzovou gumou. Interiér je vybaven PVC dělící příčkou mezi koňmi, vnitřním osvětlením, sedlovna je u těchto modelů volitelná (základní verze bez sedlovny), a to buď standardní, nebo westernová. Každý z přívěsů je tedy nabízen ve třech variantách právě proto, aby bylo možno jej doporučit koni a jezdci přímo „na míru“. 
 
Rozdíl mezi jednotlivými modely je i v podvozku, kdy firma WÖRMANN používá komponentů BPW, firma HUMBAUR komponentů ALKO. Kola jsou 13“, 14“ a 15“ dle typu přívěsu.
 
Nejdůležitější u překližkových přívěsů je právě jejich praktičnost, výborné jízdní vlastnosti a velká variabilita.
 
 

Představení překližkových přívěsů

Nabídka je skutečně pestrá. Pro jednoho koně je možno volit mezi překližkovými přívěsy:
WÖRMANN PICO PD, WÖRMANN SOLO, HUMBAUR SINGLE
 
Překližkové modely pro dva koně, které koupíte právě v CENTRU PŘÍVĚSŮ:
WÖRMANN FESTIVAL, WÖRMANN CLASSICO, WÖRMANN MORENO, WÖRMANN RUNNER, WÖRMANN COSMO XXL
HUMBAUR SPIRIT, HUMBAUR RADID, HUMBAUR MADERO
 
Veškeré informace naleznete na www.centrumprivesu.cz
 
 

Nejprodávanější zástupci – dobrá volba

Pokud bychom měli říci, které z přívěsů překližkových jsou v CENTRU PŘÍVĚSŮ nejvíce prodávány, je to poměrně jednoduché. Jedná se o mezi sebou porovnatelné modely:

WÖRMANN MORENO a HUMBAUR RAPID

 

WÖRMANN MORENO

 
– překližkový přívěs, který má unikátní pohotovostní hmotnost 690 kg. Nabízí se ve čtyřech barevných provedeních – stříbrné, šedé, modré a černé. Je velice zajímavý tím, že je v zadní části vybaven samočisticím nerezovým pantem, stejně tak jako nerezovými výztuhami z vnější strany nástupní rampy. U tohoto přívěsu je použito mnoho ALU profilů, díky tomu je dosaženo pevnosti, ale nízké pohotovostní hmotnosti. Přívěs má velký rozvor náprav, 14“ kola, 3 verze – bez sedlovny, se standardní a westernovou sedlovnou. V interiéru je výborné polohování o 6 délek stání pro koně. Přívěs má standardně vnitřní osvětlení, PVC příčku mezi koňmi, lepenou gumu na podlaze a bohaté volitelné příslušenství. Je variabilní do každého odvětví jezdeckého sportu i pro chovatele koní. Má automatickou rolovací plachtičku. Oblíbený pro dostihové koně a pro westernová plemena koní.
 
CENA přívěsu: 109 960,- + DPH
 

HUMBAUR RAPID

 
– cenový hit, zajímavý design a velice prostorný přívěs i pro větší koně. Přívěs se nabízí v provedení černých stěn a šedé střechy, je elegantní díky alu eloxovaným spojovacím lištám a zajímavému designu blatníků. Rolovací perforovaná plachtička zajišťuje dokonalé odvětrání přívěsu. Lepená guma na podlaze, PVC příčka mezi koňmi, která má na zadní stěně aretaci pro zajištění příčky na svém místě i při otevřené zadní rampě. Přívěs má standardně vnitřní osvětlení, velký prostor mezi prsní tyčí a sedlovnou i v provedení se sedlovnou. Prsní i zadní tyče mají nově anatomický tvar polštářů.
 
Výborné jízdní vlastnosti zajišťuje CHAMP PODVOZEK s 15“ koly. Přívěs je určen i pro větší sportovní koně, je oblíbený ve všech disciplínách jezdeckého sportu.
 
CENA přívěsu: 104 560,- + DPH
 
 
V dalším článku si prozradíme rozdíly mezi celolaminátovými přívěsy a představíme i celohliníkové modely.....
 
Vše, co chcete o přívěsech vědět, naleznete na www.centrumprivesu.cz



reklama 13B

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE