reklama 11A

Přečtěte si lednový Jezdecký zpravodaj 2018

ikonka

Lednové číslo Jezdeckého zpravodaje 2018 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
19.01.2018 07:14  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Hlavní článek je věnovaný přehledu mistrovství České republiky, kterých se letos odehraje celkem deset. Většina národních šampionátů spojuje vždy jednu disciplínu do jedné akce. V případě parkurového skákání je mítink rozdělen na dva podle věkových kategorií. Zvlášť se pojede také o tituly ve voltiži a paravoltiži.
 
Dozvíte se také, kdy a kde se budou konat mezinárodní závody na území Česka. Letos se můžeme se dokonce těšit na disciplíny a kategorie, jež na mezinárodní úrovni v českém kalendáři po řadu let chyběly.
 
V dalších článcích se seznámíte s plánovaným průběhem seriálu Českého skokového poháru a Zlaté podkovy 2018. V obsahu také nemůže chybět vrchol celosvětové jezdecké sezony Světové jezdecké hry v americkém Tryonu. Připomeneme si i poslední mítinky Světového poháru v parkurovém skákání, čtyřspřeží a voltiži. 
 
V rubrice krátce najdete přehled šampionátů, které proběhnou pod hlavičkou Mezinárodní jezdecké federace FEI. 
 
Zdá se neuvěřitelné, kolik jezdeckých událostí se dá vměstnat do jednoho listu zpravodaje. Přesvědčte se sami! Číslo 1/2018 vychází 19. LEDNA! 
 

KLIKNĚTE na adresu: www.jezdeckyzpravodaj.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE