reklama 11C

Pražský Radiopalác hostil letošní galavečer pony

Slavnostní vyhlášení uplynulé pony sezony proběhlo v sobotu 1. dubna v pražském Radiopaláci. Nejlepší jezdci na pony si v rámci galavečeru došly pro několik cen v různých kategoriích. Tento slavnostní večer pořádal Dvůr Hoffmeister…
03.04.2017 11:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Večer byl zahájen kolem 19 hodiny a moderátory večera se stali Ludvík Jandourek a Jan Chýle. Jezdci byli vyhodnoceni celkem v deseti různých kategoriích.

Nadějí drezury se stala Tereza Matoušková. Nominace na tuto cenu byly provedeny z výkonnostního žebříčku. Cena Naděje talent pony putovala do Mariánovic, neboť vítězkou se stala Laura Najmanová. V rámci kategorie Naděje skoky master byla nominace provedena dle výsledků na mistrovství České republiky s ohledem na to, že jezdci startují na pony maximálně druhým rokem. Vítězkou se nakonec stala Klára Hlaváčková. Nadějí všestrannosti se stal Matěj Klíma a vybíralo se opět z jezdců, kteří startují maximálně druhým rokem.

V rámci Master drezura již nominace byly v rukou odborné komise. Ve věkové kategorii 8-12 let se z vítězství radovala Julie Pásková, ve starší kategorii 13-16 let se pak získala první místo Julie Sekaninová. V rámci disciplíny všestrannost zvítězila v kategorii Master všestrannost Barbora Vaňková.

Dvě věkové kategorie byly vyhodnoceny opět v disciplíně skoky. Vítězkou Master skoky 8-12 let se staly dokonce dvě jezdkyně, a to Anna Helebrantová a Eliška Hasnédlová. Ve starší kategorii jezdců 13-16 let pak na první místo dosáhla Jana Táboříková.

Zvláštní cena Bomba roku byla připravena pro jezdce na pony za mimořádný sportovní výkon. Cenu získali Sára Vingrálková, Zuzana Baloušková, Alena Kozojedová, Michaela Haderková, Daniel Hakr a pony Mateo Di Bell. 

Zdroj: www.ponyeuweb.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE