reklama 11B

Pravidla pro zahraniční drezurní výjezdy 2017

Drezurní jezdci pro starty na mezinárodních závodech v zahraničí potřebují mít splněnou kvalifikaci. Přinášíme informace o tom, jaká pravidla platí pro rok 2017 a kteří jezdci si díky úspěchům z předešlé sezony povolení již zajistili…
23.01.2017 10:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Aby mohl drezurní jezdec vyjet na mezinárodní závody, musí splnit nominační kritéria. Senioři potřebují zajet na dvou CDN úlohu alespoň za 63 %, a to v příslušném stupni obtížnosti. Díky dobrým výsledkůmroce 2016 mají kvalifikaci splněnou Kateřina Cox, Barbora Dvorníková, Tereza Hábová, Michal Knoflíček, Barbora Marešová, Adéla Neumannová, Pavla Rubíčková, Fabrizio Sigismondi a Hana Vašáryová.

Děti, junioři a mladí jezdci mají ověřovanou výkonnostrámci SCM. Před prvním mezinárodním startem je tak třeba se dostavit na soustředění SCM do Královic a nechat se posoudit jednímrozhodčíchZde mají kvalifikaci již splněnou Tereza Čechurová, Alexandra Hanáčková, Aneta Havlíčková, Anna Hrudková, Eliška Skřivanová a Eva Vavříková.

Zájemci by se měli hlásit Renatě Habáskové. Kompletní soupis pravidel je uveřejněn na stránkách této disciplíny. Odkaz naleznete ZDE.

Zdroj: www.cjf.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE