reklama 11B

Prague Lions zůstávají po GCL v St. Tropez osmí

ikonka

Tým Prague Lions skončil v 6. kole Global Champions League sice až čtrnáctý, v průběžném pořadí však zůstává na 8. místě. Belgický člen pražského družstva následně postoupil do Longines Grand Prix, v niž byl krůček od medailových pozic…
02.06.2018 20:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V obou částech ligového klání reprezentovali Prague Lions Niels Bruynseels v sedle dvanáctileté klisny Gancia de Muze a Anna Kellnerová s jedenáctiletým hřebcem Classicem. Ve čtvrtečním úvodu oba jednou chybovali a zařadili se na prozatímní 8. místo. Do sobotního parkuru nastupovala nejprve Anna Kellnerová s Classicem. Až do osmé překážky šlo vše zcela hladce, ale poté přišly tři chyby a v kombinaci s časem přibylo na kontě Pražských lvů 15 trestných bodů. Niels Bruynseels s klisnou Gancia de Muze chyboval opět jednou a celkových 27 trestných bodů znamenalo 14. pozici. Po 6. závodě Global Champions League se však pořadí českého týmu nezměnilo a je nadále osmý se 79 body. Stejný počet bodů mají i Scandinavian Vikings. O bod více je u 7. řádku, kde figurují Rome Gladiators. 
 
Nejvyšší bodový příděl zaznamenali v St. Tropez Shanghai Swans, kteří jako jediní neudělali ani jednu chybu. Připsali si tak 30 bodů a se 107 body jsou třetí. Druhý řádek patří celku Valkenswaard United se 118 body. Vedení dál patří London Knights se 134 body. Za Londýnské rytíře bojovali v 6. kole Global Champions League Olivier Philippaerts a Ben Maher a ukořistili stříbrné medaile. Ben Maher s devítiletým hřebcem Winning Good navíc zvítězil v následující Grand Prix, kam postoupil mj. i Niels Bruynseels s Gancií de Muze. Nebýt jedné chyby, mohl být hned druhý za Maherem. Takto se zařadil na stále velmi pěkné 6. místo. 
 
Série Global Champions má před sebou ještě 10 kol a poté závěrečný závod Prague PlayOffs v pražské O2 areně. Nejbližší mítink proběhne již od 7. do 9. června v Cannes. Další podrobnosti najdete na adrese www.globalchampionstour.com.
 
Foto David Horváth / CET



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE