reklama 11C

Posláním GCL je podle Jana Topse rozvíjet sport

ikonka

V úterý 24. října bylo na webu Global Champions League oznámeno, že sérii týmových parkurových soutěží na nejvyšší pětihvězdové úrovni doplní v roce 2018 Play Offs, které proběhne v Praze. K novému formátu se vyjádřil i zakladatel soutěže Jan Tops.
24.10.2017 18:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V prosinci 2018 proběhne v Praze Play Offs Global Champions League. Foto: web GCL

Svět obletěla pro fanoušky vrcholového jezdeckého sportu, a zejména ty české, skvělá zpráva. Praha bude hostit poprvé v historii závody CSI5*, které budou součástí Global Champions League. A co víc! Půjde o takzvané Play Offs – nový formát, který bude mít v rámci seriálu právě v Praze premiéru.
 
Spoluzakladatel Global Champions League a prezident Longines Global Champions Tour Jan Tops k novému formátu řekl: „Naším posláním je inovovat a pomáhat růstu parkurového sportu směrem k zdravé a stabilní budoucnosti, jakou mají jiné sporty dnešní moderní éry.“
 
Novinka ve světě jezdectví se odehraje od 13. do 16. prosince 2018 v pražské O2 aréně, a její atraktivitu zvyšuje i pověst hlavního města České republiky, jako jednoho z nejkrásnějších měst na světě. 
 
„Jde o to zajistit zájem jezdců, majitelů, fanoušků, médií a sponzorů, aby šlo jezdectví stále kupředu. Vzrušující formát Play Offs GCL přiláká další fanoušky a návštěvníky,“ dodává Jan Tops k připravovanému CSI5* v Praze.
 

Pro podrobnější informace ke GCL klikněte sem




Štítky: GCTGCLPrahaskoky
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }