reklama 11A

Portugalci na koních uchvátili diváky show v Lysé

ikonka

Zástupci Escola Portuguesa de Arte Equestre (Portugalské jezdecké školy) se poprvé představili českému publiku v pátek 21. září 2018 při první ze dvou galashow v rámci 25. ročníku výstavy KŮŇ v Lysé. Druhou a poslední šanci je vidět máte v sobotu!
21.09.2018 23:11  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Představení, které se v České republice jen tak nevidí, si pořadatelé přichystali v rámci oslav čtvrt století od založení nejvýznamnější výstavy koní a veletrhu všeho, co ke koním patří pod názvem KŮŇ. Ta se od samého začátku koná na výstavišti v Lysé nad Labem a byla dokonce úplně první akcí pořádanou v tomto výstavním areálu. 
 
Jedna z nejvýznamnějších světových jezdeckých škol dorazila do Lysé s kompletním představením o délce cca 35 minut, kterému předchází zhruba 90minutová pestrá paleta vystoupení českých účinkujících v čele s reprezentanty Národního hřebčína Kladruby nad Labem a Zemských hřebčinců v Písku a v Tlumačově. Mnohá vystoupení jsou doprovázena živou hudbou i zpěvem, a tak se jedná opravdu o nezapomenutelnou podívanou. 
 
Ten, kdo neměl možnost dorazit v pátek, má ještě jednu možnost, a to v sobotu 22. září od 19.00 hodin. Vstupenky jsou k dostání již pouze v přímém prodeji v místě konání akce, konkrétně na informačním stánku ve vstupním foyer výstaviště Lysá nad Labem. Zájemci by proto měli dorazit pro ně už během dne. Lze totiž předpokládat, že zájem o ně bude velký a kapacita haly bude zcela zaplněna.
 
Internetová televize EquiTV (www.equitv.cz), jakožto jeden z hlavních mediálních partnerů akce, připravila z pátečního vystoupení zhruba minutovou video ukázku…
 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE