reklama 11B

Výstava Kůň 2018 v Lysé se zajímavým programem

ikonka

Ve dnech 21. – 23. září se v Lysé nad Labem uskuteční tradiční výstava Kůň, tedy mezinárodní výstava koní a všeho, co k nim patří. I v letošním roce je připraven bohatý a pestrý program, při němž se diváci mohou těšit na velice odlišná plemena koní…
11.09.2018 09:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

V rámci výstavy Kůň v Lysé nad Labem nebudou na programu chybět starokladrubští koně z Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem. Divákům se předvedou nejen v zápřeži, ale také pod sedlem. Dále se budou prezentovat koně také ze dvou národních hřebčinců, a to to z Písku a Tlumačova. Písečtí předvedou své teplokrevné hřebce a Tlumačovští přivezou českomoravské belgiky.

Program je však tento rok opět velice plný a také různorodý. Z dalších plemen lze jmenovat fríské koně, minihorsse, koně Kinské či haflingy. Hlavním partnerem výstavy je Escola Portuguesa de Arte Equestre, díky čemuž se můžete těšit na ukázku portugalské školy jezdeckého umění a jejich lusitánce. Na programu bude také ukázka western ridingu z ranče Radana a Quarter ranče Rybárna či prezentace working Hunter Pony a svingová čtverylka welsh pony ze stáje U Sepíka.

Součástí akce bude také večerní show, kde se představí také Miloslav Simandl s vystoupením a ukázkou horsemanshipu.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE