reklama 11D

Pohár národů ve všestrannosti zahájí druhý poločas

Do druhé poloviny sezony vstoupí seriál Poháru národů ve všestrannosti. Stane se tak během druhého červencového víkendu v The Plains (USA). Ve vedení bodování je po čtyřech kolech celek Velké Británie. Více se dočtete v článku.
06.07.2017 11:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Foto z PN v Tattersalls. FEI / Lorraine O´Sullivan
 
Celkem deset kol měl původně Pohár národů 2017 ve všestrannosti zapsaných v kalendáři FEI. Hned úvodní závody CICO Montelibretti však byly zrušeny. 
 
Závodilo se v květnu v polské Strzegomi a britském Houghton Hall, na přelomu května a června se konalo CICO v Irsku v Tattersalls. Zatím posledního kola se poprvé v historii účastnilo kompletní české družstvo. Konalo se v Rakousku ve Wiener Neustadtu v termínu 30. června až 2. července a Češi dojeli sedmí. 
 
Účastníky čeká včetně finále ještě pět závodů. Po zmíněném kole v USA přijde na řadu CICO v Cáchách, dále v Le Haras du Pin (FRA), Waregemu (BEL) a poslední mítink tradičně hostí Boekelo v Nizozemí.
 
V čele tabulky je v polovině série Velká Británie, která má 330 bodů. O 30 bodů za Brity se drží Německo. Na třetím místě jsou se značným odstupem Nizozemci.
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE