reklama 11C

Pohár národů v Al Ain pro Francouze

Během čtvrtečního dne 18. února se v Al Ain při CSI5* konal také Pohár národů, kde se představilo celkem jedenáct týmů. Suverénní tým Francie, který udržel v prvním kole bezchybné konto, nakonec i po čtyřech chybách v kole druhém vedení udržel…
18.02.2016 19:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

jedenácti týmů se do druhého kola podívalo osm celků. S nejlepším skóre postupovala Francie, která jako jediná neměla konto zatížené žádným trestným bodem. Druhý nejlepší výsledek měl po prvním kole Katar, a to v podobě osmi trestných bodů. Jen o bod více pak mělo Švýcarsko.

A stejné pořadí zůstalo i po druhém kole, přestože všechny výše zmíněné celky si na konto připsali dvouciferný výsledek. S druhým kolem si nejlépe poradilo Irsko, které přidalo pouze 4 body na své konto. Penalizace 20 bodůprvního kola však na lepší jak konečné šesté místo nestačila.

S 16 trestnými body si tak pro první místo dojela Francie, a to ve složení Mathieu Billot (Shiva D´Amaury), Frederic David (Equador van´t Roosakker), Julien Gonin (Soleil de Cornu Ch) a Jerome Hurel (Ohm de Ponthual). S 18 body dokončil druhý Katar před třetím Švýcarskem s 19 body na kontě. O body do žebříčku zde bojoval Katar, Saudská Arábie a Spojené arabské emiráty.

Kompletní výsledky naleznete ZDE. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE