reklama 11D

Páteční vítězství Emmy de Moussac v Opglabbeeku

ikonka

Opravdu úspěšný závodní den na CSI v belgickém Opglabbeeku má za sebou česká reprezentantka Emma de Moussac. Jezdkyně v pátek 13. října dokázala v sedle koně Copia zvítězit v nejvyšší soutěži dne v rámci CSI2*, kde překážky měřily 140 cm…
14.10.2017 08:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Startovní listina poslední páteční soutěže, kde překážky měřily 140 cm, čítala více jak osmdesát dvojic. V barvách České republiky zde odstartovala Emma Augiere de Moussac. Naše reprezentantka na parkuru nenašla přemožitele, a po bezchybném výkonu spolu s nejlepším časem se v sedle Copii postavila na zlatou příčku.

Emmě se dařilo také v sedle Brighton Baye, spolu se kterým se představila na parkuru vysokém 130 cm opět v rámci CSI2*. Česká dvojice v konkurenci bezmála šedesáti dvojic obsadila skvělé druhé místo výsledkové listiny po bezchybných obou fázích.

Spolu s Emmou se závodů účastní také Charlotte de Moussac, která v rámci pátečního programu startovala v soutěži, kde překážky měřily 135 cm. V obou fázích této soutěže při CSI2* počítala spolu s Jules Verne DB po jedné chybě.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE