reklama 11D

Páteční stopadesátka při CSI v Oslu pro Van Astena

ikonka

Třemi soutěžemi pokračovaly v pátek 13. října v Oslu první závody Světového poháru 2017/2018 Západoevropské ligy. Na programu byly dva klasické parkury a večerní show v podobě skoku mohutnosti. Více o výsledcích najdete v článku.
14.10.2017 09:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Leopold Van Asten na snímku z GCT / Foto: Stefano Grasso

CSI5*-W Oslo, které je první kolem Světového poháru 2017/2018 přineslo v pátek 13. října nejprve odpolední stočtyřicítku na čas. Z vítězství se radoval domácí jezdec Johan-Sebastian Gulliksen, který v sedle Quidam´s Cherie dojel s nulou v čase 54,38. Na druhém místě dokončil Francouz Robert Olivier s Fleur de Lune, třetí příčku obsadil Niels Bruynseels z Belgie s koněm Chief.
 
V podvečer se jela první stopadesátka mítinku započítávaná do žebříčku Longines Ranking. Jejím vítězem se stal bezchybný nizozemský reprezentant Leopold Van Asten s klisnou VDL Groep Miss Untouchable. Druhé místo bral Egypťan Abdel Said na Hope van Scherpen Donder a třetí dojel Maikel Van Der Vleuten (NED) na Dana Blue.
 
Od 22 hodin startovala show, při které se konala soutěž ve skoku mohutnosti. Z vítězství se radovala dvojice Benedikte Serigstad Endresen a Comic, která jediná prošla pěti rozeskakováními respektive zvyšování výšky překážky. 
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }