reklama 11D

Páteční boje ve Wiener Neustadtu

Další závodní den mají za sebou čeští jezdci, kteří se během pátku 1. července dobře předvedli v rámci mezinárodních skokových závodů ve Wiener Neustadtu. Na konto si připsali opět několik bezchybných jízd, včetně jednoho umístění v elitní pětce…
01.07.2016 21:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto archiv Jezdci.cz

Nejlepší výkon podala Annemarie Klozarovákoněm FSS Catch Phrase, a to v soutěži Elite Tour (120 cm), kde předvedla čtvrtou nejlepší jízdu.

Francesca Kolowrat-Krakowská zahájila páteční den bezchybným výkonemkoněm Cazz C. Jednalo se o soutěž 125 centimetrů vysokou, hodnocenou na čas. Tam si dvojice nakonec zajistila 21. pozici. O pět příček níže se umístila Nikola Bieliková a Caitoki II. I tato dvojice dokončila bez shození, inkasovala pouze jeden bod za překročený čas.  

Podruhé ten den dokončila bez trestných bodů Francesca Kolowrat-KrakowskáVorietou. V tomto případě se jednalo o soutěž 135 centimetrů vysokou. Jezdkyně obsadila 17. příčku a potvrdila dobrou formu ze čtvrtečního dne.

Zástupce jsme měli i v nejtěžší soutěži Big Tour  (145 cm). Zde se z dua Češek lépe prezentovala Francesca Kolowrat-Krakowská. V soutěži sedlala Frascati van ter Hulst a dokončila na 27. pozici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE