reklama 11A

Soutěž o zájezd na veletrh Equitana 2015

Jak jsme již dříve publikovali, agentura PPA nabízí všem zájemcům 3denní vstupenky na veletrh EQUITANA konaný 14. až 22. března na výstavišti v Essenu zcela ZDARMA a navíc pořádá autobusový zájezd, který nyní můžete u nás pro změnu vyhrát!
25.02.2015 16:09  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Agentura Progres Partners Advertising zajišťuje vstupenky ZDARMA a autobusový zájezd na „výprodejové“ poslední dva dny, kdy stále probíhá zajímavý program a také večerní Hop Top Show. Cena zájezdu je . ubytování 3900 na osobu. Pokud se však zapojíte do naší soutěže, můžete získat pro jednu ze dvou osob tento zájezd taktéž ZDARMA
 
Stačí připsat k informaci o této soutěži publikované na našem facebookovém profilu Jezdci.cz (https://www.facebook.com/Jezdci ) heslo: „Chci jet na Equitanu ZDARMA!“. Ten z vás, kdo bude mít ve středu 4. března ve 12.00 hodin nejvíce „To se mi líbí“ u svého komentáře, tak získá k jednomu zakoupenému zájezdu druhý ZDARMAtzn. dvě osoby zaplatí jen 3900 dohromady.
 
Na případné dotazy vám odpoví paní Olga Pešková, equitana@ppa.cz, tel. 277 010 660.
 

O veletrhu EQUITANA

Na tamním výstavišti se bude prezentovat své zboží 900 vystavovatelů z 30 zemíod jezdeckých potřeb, krmiv a farmaceutických produktů, vybavení stájí a jízdárenpo techniku pro pastviny. Samozřejmě budou vystaveny koně všech plemen, která budou předváděna v arénách přímo ve veletržních halách
 
Denně jsou na programu desítky praktických demonstrací, veterinárních seminářů a dalších vysoce kvalitních přednášek. Součástí programu bude večerní přehlídka „Hřebci“ a úchvatná „Hop Top Show“, která představí špičková čísla nejvyšší jezdecké i choreografické úrovně.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE