reklama 11A

O sezonách ČJF 2016 - 2017 s Danielou Diringerovou

S koncem roku nastává i čas bilancovat nad uplynulou sezonou a plánovat tu další. Stejně jako před rokem jsme oslovili manažery komisí a předsedy oblastí, aby nám odpověděli na pár otázek. Nyní vám přinášíme rozhovor s Danielou Diringerovou.
26.12.2016 10:45  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Manažerkou všestrannosti je Daniela Diringerová. Foto: archiv Jezdci.cz

Dalším z manažerů sportovních komisí, kteří nám odpověděli na pár otázek k uplynulé sezoně i plánům na rok 2017, je Daniela Diringerová, která je manažerkou všestrannosti

Jak byste shrnula sezónu 2016 ve vaší disciplíně?
 
Největší událostí pro všestrannost určitě bylo první společné mistrovství všech kategorií v Pardubicích, které bylo velmi povedené jak po sportovní, tak i společenské stránce. Jako velmi pozitivní hodnotím nárůst počtů nových jezdců v soutěžích všestrannosti.
 
Můžete jmenovat nějaké konkrétní úspěchy, v činnosti komise i ve sportu a reprezentaci?
 
V roce 2016 absolvovali jezdci všestrannosti přes 300 startů v zahraničí.  Čeští  reprezentanti  J. Hatla, M. Příhoda, E. Orctová, R. Pokorný , G. Slavíková a další získali řadu vítězství a dobrých umístění v soutěžích obtížnosti 1* a 2*. Miloslav Příhoda s koněm Captain Hero splnil kvalifikační limity pro start na ME seniorů 2017. Komise uvedla do praxe projekt podpory nových rozhodčích, technických delegátů a stavitelů tratí.
 
Co by se ještě mělo více zlepšit v činnosti komise?
 
V listopadu byly schváleny nové stanovy  ČJF, myslím si, že je potřeba nejdříve definovat náplň práce komise, její pravomoci a povinnosti.  
 
Co se hlavním cílem komise pro blížící se novou sezónu?
 
Chtěli bychom pokračovat v projektech podpory nových funkcionářů a stylových soutěží pro jezdce do 18 let a podpořit nové malé pořadatele soutěží ve všestrannosti. Hlavní náplní práce komise je plnění úkolů VV ČJF.
 
Jaké je vaše osobní přání do nového roku?
 
Letošní rok nám připravil řadu nepříjemných situací, přála bych si proto především zlepšení mezilidských vztahů, a to nejen v jezdectví.  Co se týká všestrannosti, pak je mým velkým přáním, aby se nám podařilo sestavit seniorské družstvo na ME v polské Strzegomi.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE