reklama 11B

Normandie 2014: Voltižní skupina zatím jedenáctá

V úvodní povinné sestavě při Světových jezdeckých hrách v Normandii 2014 obsadila voltižní skupina v úterý 2. září 11. místo. Od rozhodčích obdržela 6,223 bodu. Vede Rakousko před Německem a Švýcarskem. Domácí Francouzi jsou čtvrtí...
02.09.2014 14:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká voltižni skupina při úterním startu. Foto Jezdci.cz
 
„Vždy to může být lepší, ale předvedli jsme v rámci možností to, co jsme uměli. Aquaris chodí i lépe, ale možná je to tou halou, která je jiná, než je zvyklý. Budeme doufat, že při volné sestavě to již bude mnohem lepší,“ zhodnotil lonžér Ladislav Menšík.
 
„Dnešní povinná sestava byla taková normální – žádný extra výkony, ale ani žádné velké chyby. Za sebe mohu říci, že jsem do toho nedala asi vše, co jsem do toho dát mohla, ale záleží to vždy na okolnostech. Někdy je těžké se stoprocentně koncentrovat. Ale věřím, že v další sestavě to bude již lepší,“ uvedla Jana Bartoňková, která bude dnes ještě startovat mezi ženami. Ve skupině je náhradnicí. 
 
Podrobné informace najdete na www.normandy2014.com. Nezapomeňte také sledovat každodenní sestřihy toho nejzajímavějšího na programu ČT Sport a zpravodajství ČT24. Přehled vysílání najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE