reklama 11D

Normandie 2014: Senzační začátek Zuzany Zelinkové

Skvělý vstup do skokového mistrovství světa v rámci Světových jezdeckých her 2014 v Normandii zaznamenala Zuzana Zelinková s Calerim II, která byla zahajovací dvojicí našeho tříčlenného týmu. Všechny překážky překonala bez shození v čase 87,28!
02.09.2014 12:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Zuzana Zelinková a Caleri II. Foto Jezdci.cz
 
 
Naše dvojice tak nechala za sebou hned několik světově známých jezdeckých jmen, a přestože startovala jako padesátá, zařadila se na konec druhé desítky průběžného pořadí. Po skončení dopolední části byla na 25. místě - po odjetí 76 dvojic z celkových 153! „Bylo úžasné jezdit v takové aréně. Caleri skákal skvěle, jak vešel dovnitř, věděla jsem, že je mnohem klidnější, než včera. Podíval se trochu na bednu, s níž měla řada dvojic velké problémy, ale vše zvládl a jak jsem nacválala na jedničku, takvěděl, že je vše na ostro a skákal výborně. – Caleriho znám a vím, že na bedny kouká. Ale vždy jen při prvním vjetí do kolbiště a když se jde parkur, tak ty zdi již respektuje. Věřila jsem, že v parkuru už s problém mít nebude,“ prozradila Zuzana Zelinková, která se nebála riskovat.
 
Pokyn od trenéra byl, že mám riskovat a hned v prvním obloukuCaleri skvěle poslechl. Tak jsem si řekla – OK, budeme to zkoušet dál a vyšlo to,“ uvedla Zuzana. „Nejobtížnější část kurzu byla 2 – 3 – 4 – 5, než člověk pozná, zda je kůň v pohodě,“ dodala
 
Podrobné informace najdete na www.normandy2014.com. Nezapomeňte také sledovat každodenní sestřihy toho nejzajímavějšího na programu ČT Sport a zpravodajství ČT24. Přehled vysílání najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE