reklama 11A

Niels Bruynseels hostem galavečera v Radiopaláci

Hostem jezdeckého galavečera v pražském Radiopaláci, který se koná v sobotu 2. 2. 2013, bude mj. belgický reprezentant a trenér Niels Bruynseels. Zařadí se i mezi předávající Výročních cen ČJF. Konkrétně předá cenu Vycházející hvězdě ČJF roku 2012...
26.01.2013 18:53  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Ilustrační foto archiv Markéty Šveňkové
 
Pořadatelé jej pro tuto kategorii nevybrali náhodouNiels Bruynseels ukázal svůj talent také již jako junior a mladý jezdec, kdy byl vyhlášen nejlepším jezdcem Belgie na mistrovství Evropy mladých jezdců v Kodani v roce 2003. Ve stejném roce získal i titul talent roku Belgie.
 
V době, kdy se koná uvedený galavečer, bude Niels v Praze trénovat při úvodním cyklu skokových soustředění, což byla skvělá příležitost jej pozvat i na uvedenou večerní společenskou akci jako jednoho z čestných hostů
 
Další soustředění na pražském Císařském ostrově budou následovat 22. – 24. února a 8. – 10. března.  Jejich hlavní organizátorkou je za oblastní výbor ČJF Praha Markéta Šveňková, jejíž prostřednictvím tento špičkový jezdec a trenér dostal do České republiky pozvání.
 

Kdo je Niels Bruynseels

Niels Bruynseels (29) je belgický reprezentant a trenér, který se pravidelně účastní závodů na úrovni Super League, Světového poháru, je mnohanásobný účastník Poháru národů a vítěz velkého počtu Grand Prix.
 
Ve svých 20 letech se např. stal vítězem GP na CSIO v Bratislavě. O rok později v roce 2004 získal stříbro z mistrovství Belgie a zároveň stříbrnou medaili se svým týmem z mistrovství Evropy v portugalském Vilamoure. Později v seniorské kategorii vybojoval bronz z belgického mistrovství v Kapellenu. V roce 2010 se stal mistrem Belgie a v roce 2011 může být pyšný na druhé místo ve Velké ceně ve Spruce Meadows, kde ho dokázal porazit pouze legendární Hickstead, a tím také splnil kvalifikaci na olympijské hry v Londýně. Při výcviku svých koní spolupracuje úzce se známým belgickým jezdcem Jos Lansinkem.
 
Více informací můžete najít na adrese: www.stal-bruynseels.be.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE