reklama 11B

Nesvačilové mají stříbro z CAIO Fábiánsebestyén

Čeští vozatajové Jiří Nesvačil starší a Jiří Nesvačil mladší se ve dnech 4. – 7. května zúčastnili mezinárodních závodů CAIO v maďarském Fábiánsebestyénu, kde v soutěži družstev vybojovali pro ČR druhé místo. Nestačili jen na domácí reprezentanty...
07.05.2017 21:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Maďaři skončili první s výrazným náskokem. V součtu inkasovali 344,04 bodů, zatímco naši 403,98 bodů. Třetí tým z Nizozemí si v součtu připsal 412,14 bodů.
 
Mezi jednotlivci nejvíce v kategorii čtyřspřeží zazářil Maďar Zoltán Lázár, když absolvoval celý závod s 166,85 body. Ze stříbra se radoval Jérome Voutaz ze Švýcarska, na něhož ztrácel necelý jeden bod Bram Chardon z Nizozemí. 
 
S rozdílem méně než jedné chyby skončil čtvrtý József Dobrovitz z Maďarska a taktéž s velmi malým rozestupem byl pátý náš Jiří Nesvačil junior. Jeho otec Jiří Nesvačil senior dokončil celkově jako sedmý, hned za Józsefem Dobrovitzem juniorem. 
 
Nutno dodat, že v závěrečném parkuru Jiří Nesvačil junior absolvoval celý kurz jako jediný bez penalizace a zaslouženě tuto dílčí část závodu vyhrál!
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE