reklama 11A

Nesvačil junior nejlepší v závěru CAI v Nebanicích

Vozatajským parkurem byly v neděli 2. července zakončeny mezinárodní závody spřežení CAI3* v Nebanicích. Poslední disciplína vyšla výborně Jiřímu Nesvačilovi juniorovi, který jí zajel nejlépe v kategorii čtyřspřeží. O celkových výsledcích čtěte níže.
02.07.2017 18:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jiří Nesvačil jun. na ilustračním snímku Gabriely Pilařové

V neděli 2. července skončily v Nebanicích tradiční mezinárodní závody spřežení CAI3*. Kategorie čtyřspřeží se započítávala do bodování Světového poháru. Jediný z Čechů Jiří Nesvačil junior, který skončil na celkovém 5. místě, se blýskl skvělým výkonem při jízdě mezi kužely, v níž nenašel v silné evropské konkurenci přemožitele. 
 
Celkovým vítězem mezi čtyřspřežími se stal Francouz Benjamin Aillaud, který vyhrál stylem „start-cíl“, když vedl průběžně od drezury přes maraton až po parkur. Druhý dojel Jerome Voutaz (SUI) před Jozsefem Dobrovitzem juniorem z Maďarska.
 
Vedení mezi dvojspřežími po parkuru neudržel domácí jezdec Martin Gössl a celkově dokončil druhý. Zvítězil polský jezdec Rafal Wojtacha, který obsadil s dalším párem také 3. příčku. 
 
Mezi jednospřežími si nejlépe vedla Polka Weronika Kwiatek, její bratr Bartlomiej Kwiatek skončil na 2. příčce. Na bronzový stupínek vystoupala Marlen Fallak (GER). Soutěž čtyřspřeží pony ovládl maďarský jezdec Dávid Palkovics. 
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE