reklama 11D

Čtyřspřeží v CAI Nebanice po maratonu pro Aillauda

V Nebanicích se při mezinárodních závodech spřežení CAI3* sešla kvalitní konkurence. V sobotu 1. července se jezdci představili v maratonu a v kategorii čtyřspřeží si první místo drží Francouz Benjamin Aillaud. Dotahuje se však Švýcar Jerome Voutaz…
01.07.2017 20:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Francouz Benjamin Aillaud se do čela čtyřspřeží dostal po dobrém výkonu z drezury a i přes třetí nejlepší jízdu v maratonu si prozatím těsné vedení udržel. Na kontě má 171,72 trestných bodů. Pouze 0,29 bodu však ztrácí Jerome Voutaz ze Švýcarska. Tento úspěšný jezdec zajel sice až pátý nejlepší výsledek v drezuře, v maratonu si však počínal zcela suverénně a nikdo na něj nestačil. Druhou nejrychlejší jízdu v maratonu zaznamenal Maďar Jozséf Dobrovitz junior, ale přesto na Švýcara ztratil téměř 10 vteřin. Jemu nakonec po dvou dnech patří třetí pozice.

Jediný český reprezentant Jiří Nesvačil junior si drží aktuálně sedmé místo. Na něj klesl po maratonu, kde předvedl právě sedmý nejlepší výsledek. Nicméně ve dvojspřeží se mohou radovat čeští fanouškové. Martin Gössl totiž v maratonu nezaváhal a i po dvou dnech si drží první místo. V sobotu totiž předvedl nejlepší výkon v rámci dvojspřeží. Na kontě má 158,01 trestných bodů a drží si náskok zhruba dvou bodů.

V jednospřeží je zatím první Polka Weronika Kwiatek se ziskem 141,61 bodů. Češi do elitní desítky nedostali.

Na startovní i výsledkové listiny se dostanete pomocí odkazu níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE