reklama 11A

Nedělní zakončení finále NDP a KMK v Hradištku

ikonka

V neděli 16. září se v Hradištku u Sadské rozhodlo o vítězích většiny kategorií hodnocených v rámci finále Národního drezurního poháru a finále drezurních KMK. O přední příčky bojovali také jezdci při finále Paradrezurního poháru…
16.09.2018 19:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Poslední šancí pozměnit výsledky na stupních vítězů v juniorské kategorii byla úloha vJ/2016, tedy volná sestava na hudbu. Ani tentokrát ale s výsledkem 69.433 %  nenašla přemožitele Laura Lišková, která po třetím vítězství v rámci této kategorie získala spolu s Wormanem zlato.

Stejně tomu byla také v kategorii Pony-Master, kde ovládla nedělní část s výsledkem 71.291 % Anna Procházková zajistila si tak zlatou příčku spolu s Nice Guyem, s nímž ovládl obě předchozí kola.

V rámci finále Paradrezurního poháru Novice 2018 se z vítězné příčky radovala Zuzana Fialová. Tato jezdkyně totiž také ovládla všechny tři kola spolu s koněm Larino v neděli byla ohodnocena na 68.500 %.

Nedělní program finále KMK patřil šestiletým koním. V druhém kole excelovala Markéta Vášová, která v sedle Chelsie V získala hodnocení 71.600 %. Tímto výsledkem se po třetí příčce z úvodního kola ujala vedení a radovala se tak z vítězství. Totožný výsledek s prvním kolem 70.000 % pak získal Torsten Grosse-Freese , který v sedle Spirity bral nakonec stříbro. Elitní trio uzavřeli Dominika Nevolová s Cassanovou, když byli ohodnoceni za svou nedělní úlohu 65.800 %.

Kompletní výsledkové listiny těchto mítinků najdete v záznamech závodů - viz odkazy níže...




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE