reklama 11A

Alžběta Vojtková vítězkou Jumping Festivalu 2018

ikonka

V neděli 13. května se ve Zduchovicích skákalo při Zduchovice Jumping Festivalu až do stupně T*. Na tomto parkuru se nakonec radovala z vítězství jediná bezchybná dvojice, kterou se stala Alžběta Vojtková s Capuou…
13.05.2018 21:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

O závěr těchto skokových závodů se postaral parkur stupně T*, který se měl jet s jedním rozeskakováním. Bezchybné konto však udržela jediná startující, a to Alžběta Vojtková. S koněm Capua se tak radovala zaslouženě z vítězství již po základním kole. Druhé místo získal Karel Polák, který taktéž nechyboval. S koněm Empire 1 si však připsal jeden trestný bod za čas.

O pořadí na dalších místech rozhodoval dosažený čas, neboť hned čtyři jezdci dokončili s jednou chybou na svém kontě. Nejlepší čas z nich měl Sergej Motyguine, který tak s koněm Dylan obsadil konečné třetí místo. Na dekorování se objevil ještě čtvrtý Aleš Opatrný, a to společně s koněm Chatinue. Elitní pětici uzavřela Jana Francová a Quinzo Z.

V předešlé soutěži ST* se sedm jezdců dostalo do finále. Díky dvojité nule a velice dobrému času ve finálové jízdě si prvenství zajistil Michal Kukačka a Philadelphia 1.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou dostupné TADY.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE