reklama 11B

Nedělní finále rozhodlo o vítězích MS v Lanakenu

ikonka

Během nedělního dne 16. září se v belgickém Lanakenu uskutečnila závěrečná finále v rámci mistrovství světa mladých koní. Ve všech třech kategoriích rozhodovalo o vítězi až rozeskakování. Nejtěžší soutěž vyhrál Solid Gold…
17.09.2018 21:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V pětileté kategorii si pro vítězství nakonec dojela irská dvojice Richard Howley a Uppercourt Cappucino (Pacino). V rozeskakování měli náskok necelých dvou desetin vteřiny na dalšího irského zástupce, a to Darragha Ryana s Csf Sir Georgem (Sir Shutterfly). Do rozeskakování v této kategorii nastoupilo 23 dvojic.

Parkur 135 centimetrů vysoký čekal na nejlepší šestileté koně. V této kategorii se do rozeskakování dostalo po bezchybném základním kole celkem šestnáct jezdců. Pro vítězství si časem 33,01 vteřiny dojel belgický zástupce Jeroen de Winter s Mysticem van ´t Hoogeinde (Echo van T Spieveld).

Nejtěžší soutěž čekala na sedmileté koně, kteří se představili na parkuru 145 centimetrů vysokém. Z jedenácti rozeskakujících se dvojic si pro vítězství dojela německá dvojice Christian Ahlmann a Solid Gold Z (Stakkato Gold). Tato dvojice měla v rozeskakování více jak vteřinový náskok na další soupeře.

Do nedělního finále pro nejlepší se bohužel české dvojice již nedostaly, takže pro ně skončilo toto mistrovství světa mladých koní již v sobotu.

 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE