reklama 11C

Napínavá sobota finále Zlaté podkovy 2016

Velmi napínavou podívanou nabídly sobotní soutěže finále 51. ročníku seriálu Zlatá podkova v Humpolci. Ve Zlaté, Stříbrné i Bronzové podkově bylo k vidění několik pádů nebo vyloučení pro třetí neposlušnost. Nedokončili i někteří favorité...
21.08.2016 03:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Ve Zlaté podkově byl vyloučen pro pád např. Pavel Vaněk, tři neposlušnosti měl Jakub Mack. Oba zmiňovaní přitom byli po drezuře na předních příčkách. Naopak skvěle zajel kros Jan Holec s Tasznikem a ujal se vedoucí pozice s velmi solidním náskokem 13 bodů na Petra Molíka s Monkey Oscarem. Třetí je Radka Dvořáková s Damilou.
 
Ve Stříbrné podkově vede Jaroslav Hatla s koněm Big Berry. Dva a půl bodu za ním je jeho svěřenkyně Eliška Orctová s Bonusem 1, na níž ztrácí přesně 13 bodů Jaroslav Abík s Molenburkem
 
V Brnozové podkově vede Alžběta Vyštajnová a Elzar. Ve výsledkové listině náskok 11 bodů na Inku Saparovou (Jester), ta však při parkuru konkurovat nebude. Ve Stříbrné podkově totiž měla těžký pád s Battalionem a musela být letecky transportována do nemocnice. – Přejeme tedy brzké uzdravení!
 
Ve vozatajských soutěžích vedou Jaroslav Petřek (jednospřeží), Ladislav Jirgala (dvojspřeží) a Jaroslav Juráň (čtyřspřeží). 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže...



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE