reklama 11A

Nabitý kalendář akcí 2018 kladrubského hřebčína

ikonka

Národní hřebčín v Kladrubech nad Labem a ve Slatiňanech připravuje na rok 2018 řadu sportovních i hipologických akcí. Chybět nebude tradiční Rudolfův pohár, Den starokladrubského koně a mnoho dalšího. Více se dočtete v příspěvku…
12.01.2018 13:24  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
Leden nabídne jezdecký ples, konkrétně se uskuteční 13. ledna v Kladrubech. Na první únorový víkend je připravena akce V pololetí koně letí, kdy bude možno navštívit areál v Kladrubech i Slatiňanech. 10. února hostí hala ve Slatiňanech soutěže spřežení Zimního Jezdeckého poháru ČJF. 
 
Oficiální zahájení návštěvní sezony připadne na 31. března, duben přinese mezinárodní závody CAI Rudolfův pohár (19. – 22. 4.) a v květnu proběhne Den starokladrubského koně spojený s Muzejní nocí. 
 
V polovině září se odehraje další z lákavých akcí – Kladruby naruby, chybět nemůže také říjnová Hubertova jízda i prosincové Zimní království. To je jen stručný výčet toho, co si chystá hřebčín pro rok 2018 pro své fanoušky, kteří se dočkají i přednášek a koně v barvách Národního hřebčína mohou vidět v akci také na různých vozatajských závodech. 
 

Celý kalendář akcí NH Kladruby na rok 2018 je v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE